Tag Archives: Ранко Рајовиќ

Д-р Ранко Рајовиќ: Како да се справите со бесот и разгаленоста кај децата!

ntc

За гневот,односно бесот на децата не се виновни децата, туку родителите кои со желба на своите деца да им овозможат сé, им овозможиле премногу. Ако со еден збор можам да ги опишам најчестите грешки кои родителите денес ги прават, би кажал презаштитеност. Се разбира, родителите тоа го прават од љубов, но мора да ја знаат на границата меѓу заштита и ...

Read More »
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.