Прва помош при епилептичен напад

Студентите од Македонската медицинска студентска асоцијација по повод Недела на мозокот 2018 година проект на Одборот за Човекови права и мир при Македонската Медицинска Студентска Асоцијација (ММСА), изработија видео  со цел едукација како да се помогне  при  епилептичен напад.

 Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.