Со помош има надеж да се промени еден млад живот

Неделка има 29 години и проблем со нервите на рацете и нозете, односно парализа, но има надеж животот да го промени со операција во месец март во Србија. За операцијата се потребни само 2.850€ кои не е во можност сама да ги обезбеди и затоа се надева на помош од хуманите луѓе, кој колку може.Заедно да помогнеме да се оствари сонот на оваа млада девојка.
10Телефон за донации

143-502 (само корисници на ВИП)
070 143-104 (само корисници на Телеком)

Сметка за донации
210 5016724851 07
Неделка Чукчуковска
НЛБ банка АД Скопје

Сметка за донации од странство
IBAN MK07210501672485107
Nedelka Cukcukovska
SWIFT TUTNMK22
NLB BANKA AD SKOPJEНе е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.