Традиционално, поделени новогодишни пакетчиња

И оваа година традиционално, Здружението на граѓани за лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија во Република Македонија – ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА подели новогодишни пакетчиња на своите членови, како и во ЈЗУ Општа болница „Борка Талески“ – Прилеп, Клиничка болница „Др. Трифун Пановски“ – Битола, Одделението за неврологија при ЈЗУ Клиника за детски болести – Скопје,и на деца од семејства во социјален ризик. Оваа активност беше во соработка и поддржана од рок групата The Hounds и групата Cyrillic кои несебично ја изразија својата хуманост и помогнаа во реализацијата на оваа активност.

26174951_1521078867929230_1766932787_n26175964_1842738509131790_25940057_n26177172_1842738362465138_961421671_n26197003_1842738605798447_1329828040_n26176092_1842738409131800_1130420380_n26234922_1842738439131797_757724525_n26196889_1842738629131778_1336665732_n26197446_1521076454596138_1210563912_n26241833_1842809459124695_335618616_nНе е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА on]
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.