Поделени пакетчиња за Нова година

Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА, со поддршка на младинската организација при СОУ „Ристе Ристески – Ричко„ – Прилеп, подели новогодишни  пакетчиња на членовите во Прилеп.
dscn2685dscn2687

dscn2694

dscn2691dscn2689Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА on]
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.