Новогодишни пакетчиња од Општина Прилеп, за прилепските членови на Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА

Градоначалникот на Општина Прилеп, Марјан Ристески на 28  Декември оваа година, посети неколку здруженија на лица со хендикеп, како и  Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА, при што им подели новогодишни пакетчиња им посака среќа во Новата година на нив и на нивните родители, а нашиот Дедо Мраз, и активистите пакетчињата ги поделија на членовите во нивните домови. Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА, упати голема благодарност до градоначалникот и Локалната самоуправа што им овозможија да ја продолжат традицијата, и што овозможија и нашите членови да се радуваат на новогодишните празници.

g1g2g3

g4g5g6

 Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА on]
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.