Делење на пакетчиња во ЈЗУ Општа Болница „Борка Талески“ – Прилеп

Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА, во соработка со Младинската организација на СОУ „Р.Р.Ричко“ подели новогодишни пактчиња во ЈЗУ Општа Болница „Борка Талески“ – Прилеп

slika-6slika3sika-4

dscn2667

slika-1slika5slika2Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА on]
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.