ГАЛЕРИЈА: Театарски претстави „Кафана“ и „Шо ако е женско“

На 23 Декември се одржа предновогодишниот хуманитарен настан во организација на Здружението на граѓани на лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија во Република Македонија- Епилепсија Македонија, театарските претстави „Кафана“ во изведба на драмската секција при СОУ „Ѓорче Петров“ и„ Шо ако е женско“ во изведба на драмската секција при СОЕПТУ “Кузман Јосифоски – Питу“

Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА изразува огромна благодарност до нашите соработници и поддржувачи, драмските секции при СОУ „Ѓорче Петров“ и СОЕПТУ „Кузман Јосифоски – Питу“ и нивните ментори Билјана Тинтоска и Лидија Паноска кои максимално се посветија во реализацијата на овие претстави. Да се заблагодариме и на Марија Јаковлеска и Александар Здравков, кои што се погрижија за музичкиот дел на настанот. Благодарност и до нашите спонзори:
– Столарска работилница Константин-М
– Месна индустрија МАРФИЛ и
– Агенција за превоз на патници РОМАН
и секако голема благодарност до Националната Установа Центар за Култура МАРКО ЦЕПЕНКОВ.

15672826_574470612746353_2481340037826471922_n

Големата сала на НУЦК „Марко Цепенков„ беше преполна

15591983_1197207557021815_933565898_n15683261_1197209027021668_1209994410_n15683598_1197207870355117_972872255_n15713098_1197207570355147_1643453085_n15713284_1197208070355097_825496343_n15722455_1197209020355002_154216202_n15722553_1197208050355099_903463463_n15722639_1197208027021768_98705795_n15722655_1197207560355148_426437664_n15722703_1197209003688337_321497105_n15722815_1197208087021762_780511225_n15722880_1197207510355153_1815025434_n15724036_1197207857021785_1572470752_n15731191_1197207883688449_1853993661_n15731394_1197207833688454_1931905069_n15749516_1197208060355098_53351298_n15731464_1197209033688334_1245780001_n15749608_1197209017021669_580175807_n 15749755_1197207307021840_1303675778_n15749783_1197207297021841_1422076166_n15712903_1197208093688428_104329093_n15724238_1197208103688427_1911452886_nНе е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА on]
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.