Нашиот Дедо Мраз во посета на одделението за неврологија на КДБ – Скопје

На 16 Декември Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА беше во посета на одделението за неврологија на КДБ – Скопје и на дечината кои беа таму им подели новогодишни пакетчина.

Благодарност до: Продавницата за овошје и заленчук КАМИ, ВИТАЛИА, СУТАШ, JOKA и ВОРИ, што и оваа година беа дел од нас и не поддржаа со што заедно им овозможивме радост на децата.

%d0%bc%d1%80%d0%b0%d0%b7-2%d0%bc%d1%80%d0%b0%d0%b7-1  15556468_10210110817864548_1775706478_o 15608397_10210110818064553_1382803440_oНе е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА on]
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.