Ефикасен лек за чистење на камен и песок од бубрезите

download

Со овој неверојатен рецепт, за краток временски период можете да се ослободите од камењата во бубрезите!

Станува збор за целосно природен метод, а рецептот гарантира успех. Само треба да внимавате камењата во бубрезите да не се многу големи, бидејќи би можеле да предизвикаат штета кога ќе почнат да излегуваат.

Овој природен лек делува ако каменот во бубрегот е со големина на зрно од пченица, а се прави од три состојки: 100 милилитри лимонов сок, 100 милилитри маслиново масло (екстра девствено) и 100 милилитри пиво.

Подготовка: Сите состојки ставете ги во шише, добро измешајте ги и пијте наутро на празен стомак по 50 милилитри. Пред секоја употреба протресете го шишето.

Резултати: За шест дена каменот би требало да излезе, а песокот за три до четири дена.

Напомена

Лимоновиот сок задолжително мора да биде од цеден лимон (органски), а треба да обрнете внимание и на големината на каменот во бубрезите, бидејќи ако е поголем од 15 мм, овој рецепт ќе го поттикне да излезе, а тој може да направи штета при исфрлувањето низ тесните каналчиња. Затоа, најдобро е пред да почнете да го користите овој природен лек да се консултирате со вашиот лекар.Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.