“Team building & brainstorming”

DSCN2020Денес во просториите на Здружението „ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА“ се одржа интерактивно дружење на тема “Team building & brainstorming”

На настанот учевствуваа волонтерите на здружението, кои работеа во неколку групи, при што се стекнаа со сертификат за стекнатото искуство. Здружението изразува огромна поддршка за Магистер Ирена, со чија помош и поддршка беше реализирана оваа активност. Во иднина ќе има уште вакви слични активности, каде учество ќе имат поголем број на луѓе, од различни категории и таргет групи.DSCN2007

 

DSCN2005

DSCN2014

DSCN2015DSCN2018

 

 Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА on]
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.