Fly Me To The Moon новиот кавер од нашиот поддржувач Жарко Стојкоски

zareОткако се распадна групата  „All Right“  еден нивни член сеуште работи на музичката сцена како соло изведувач. Жарко Стојкоски е млад музичар, кој неколкупати се има докажано. Магистер е по музички науки, моментално работи како професор по музичка уметност, а од неодамна е активист на здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА, и има учевствувано на хуманитарните настани на ова здружение.Работата со деца, и луѓе воопшто го поттикна да дознае нешто повеќе за епилепсијата и да придонесе за ова здружение во рамки на своите можности.Неговиот феноменален глас можете да го слушнете во неговиот нов кавер на песната од Френк Синатра – Fly me to the moon.

Тој планира да продолжи со снимање на кавер верзии на познати хитови и планира снимање на прв авторски сингл.

Му посакуваме успех и успешна соработкаНе е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.