Пакетчиња за децата на Одделението за неврологија при Детската клиника – Скопје

Волонтери на Здружение „ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА“ го посетија Одделението за неврологија при Клиниката за детски болести – Скопје. При посетата им поделија новогодишни пакетчиња, посакуваќи им пред се здравје и среќа во новата година, нив и на нивните родители.

ile1 ile2 ile3Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА 
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.