Новогодишни пакетчиња за децата во општата болница – Прилеп

Волонтери на Здружението „ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА“ ги посетија децата сместени на детското одделение при прилепската општа болница „Борка Талески“ и им поделија новогодишни пакетчиња.Како здружение со овие скромни подароци сакаме да им ја честитаме Новата година на децата и на нивните родители, како и на вработените на детското одделение, рекоја волонтерите.bol

bol1bol2bol3bol4bol5bol6bol7Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА 
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.