Општина Прилеп денес подели новогодишни пакетчиња на Здружението „ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА„

5947-mnogu-nasmevki-i-novogodishni-paketcinja-960x600-2

Градоначалникот на општина Прилеп, Марјан Ристески денеска го посети здружението на граѓани за лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија „ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА“, им подели новогодишни пакетчиња, и им посака среќа во Новата година на нив и на нивните родители. Искрени и радосни насмевки на детските лица. Децата кои не беа во можност да присуствуваат, пакетчињата си ги подигаа во просториите на здружението, а на дел од децата, волонтерите им ги доставија пакетчињата во домовите.Тимот на „ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА“, упатуа голема благодарност до Градоначалникот и Локалната самоуправа што и овај
пат ни овозможија да ја продолжиме традицијата.

5559_1690454314532744_6349406157745018504_n1606837_1690454291199413_4421325491598101323_n10609714_1690454334532742_3703118066523267569_n10264852_1690454484532727_3970394712992064912_n3408_1690454554532720_9015341133406366933_n1377444_1690454544532721_933164035828195824_n10401095_1690454401199402_5343425344524644585_nНе е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА 
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.