Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА во посета на Домот за стари лица

Активисти на Здружението на граѓани за лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија во Република Македонија – ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА по повод „Неделата за грижа на стари лица“ го посетија домот за стари лица „Киро Крстески- Платник“ – Прилеп при што на штитениците во Домот за стари лица им подели  храна, и примероци од новоиздадената книга „ЕПИЛЕПСИЈА, да се живее со неа“.  Благодариме за топлиот пречек  на вработените и штитениците во домот. 12314778_10206598988351748_409454442_o

12309426_10206598988471751_147192025_n 12311507_10206598988391749_1121688309_o 12315159_10206598988231745_1234236029_o 12325469_10206598988311747_1470980612_o 12325822_10206598988191744_128171330_o 12334264_10206598988271746_2033559430_o

Нашето здружение продолжува со реализација на различни активности наменети за повеќе групи на граѓани, со цел едукација кај општеството и поттикнување на хуманост.

 Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА 
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.