Посета на општата болница „Борка Талески“ во Прилеп

Денес, активисти на Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА беше во посета на општата болница „Борка Талески“, при што на одделението за неврологија, и во детското одделение беа поделени примероци од новата книга, прирачник „ЕПИЛЕПСИЈА, да се живее со неа“ на проф. д-р. Чепрегановmk-page-001Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА 
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.