ДА СЕ ОБИДЕМЕ ДА ГИ ЗАПОЗНАЕМЕ

ДА СЕ ОБИДЕМЕ ДА ГИ ЗАПОЗНАЕМЕ е насловен новиот спот на Здружението ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА.

https://www.youtube.com/watch?v=1a69WYkmyJg

Спотот беше промовиран на едукативно- промотивниот настан,  „Инспирација, свест, поддршка, единство, надеж, сила!“ кој се одржа на 22 Ноември во Народната канцеларија на претседателот на Република Македонија во Скопје.

Овој краток спот опишува со што всушност се соочваат лицата со епилепсија. Дискриминацијата е сеуште на високо ниво, да го промениме тоа … ДА СЕ ОБИДЕМЕ ДА ГИ ЗАПОЗНАЕМЕ … лицата со епилепсија.Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА 
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.