ВИДЕО: Ова момче е вистински херој, кога ќе видете што прави, ќе ви се насолзат очите

Секое утро, истата рутина: Овој човек дели храна на сиромашните, донира пари за болните деца и ги носи вашиот  банани на вратата од сосетката.

Сето тоа тој го прави  тивко, и не сака ништо за возврат. Најтажен е  фактот  дека многумина го осудуваат поради  начинот на живот.

xxx

Зошто се такви? Овој човек е дискретен херој и тоа е она што го прави прекрасен. Тој е секогаш подготвен да им помогне на пријателите.

По долго време, тој забележал дека работите се подобруваат:

Се што е потребно е еден мал гест на внимание, за на некому до му го разубавите денот! Зарем не?Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.