„Македонскиот нутриционизам, лековитите растенија, спортот и здравиот живот„ – второто авторско дело на фитотерапевтот Драган Јованов

d

Излезе од печат втората светска книга ,,Македонскиот нутриционизам, лековитите растенија, спортот и здравиот живот,, новото авторско  дело на Драган Јованов.Книгата е издадена на англиски јазик, пласирана во повеќе од 40 земји меѓу кои САД, Австралија, Канада, Холандија, Кина, Русија, Франција, Шпанија, Шветска, Велика Британија и повеќе од 30 други земји ширум светот. Книгата е дистрибуирана и достапна во повеќе од 267 книжарници, светски универзитети и национални библиотеки.

“Кога сонот стана реалност. Со ова светско дело поставувам македонски стандарди во Светот со мој истражувања, совети, насоки. Ова е уште еден светски успех зад моето име и за мојата земја која секаде достојно ја претставувам, тоа ми ја храни душата, тоа е она без кое не би можел да живеам т.е ако не помогнам барем на еден човек во текот на денот. Чест и гордост ми е што сум Македонец . Голем мотив за да продолжам понатаму се моите најблиски и мојте подржувачи кои ме подржуваат неизмерно во мојата мисија и работа !!ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!Мисијата продолжува понатаму!”  рече Драган Јованов за www.epilepsijamakedonija.mkНе е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.