Гостување на нашиот активист Илија Саздовски во емисијата 24 Од се срце – 19 03 2015

 

НИЕ НЕ САКАМЕ ДА СМЕ ПРИВИЛЕГИРАНИ, САКАМЕ ДА СМЕ РАМНОПРАВНИ, ДА ДОКАЖЕМЕ ДЕКА ВРЕДИМЕ И ДЕКА СМЕ ПРОДУКТИВНИ И ТРЕБА ДА БИДЕ НАШИОТ ТРУД ВРЕДНУВАН.НИЕ НЕ ВРЕДИМЕ ПОМАЛКУ ОД ОСТАНАТИТЕ

Извор: Телевизија 24 ВестиНе е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.