(ВИДЕО) Кратки објаснувања околу Епилепсијата

Погледнето го краткиот видео записв во кој Претседателот на Здружението Епилепсија Македонија, говори во кратки црти на епилепсијата и ја појаснува мисијата на здружението.Не е дозволено превземањето на оваа содржина или на делови од неа без цитирање на изворот Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.