МОЈА СТОРИЈА

МОЈАТА ПРИКАЗНА

Со цел подигнување на свеста за епилепсијата, сите Вас, лица со епилепсија, родители на деца со епилепсија или Вие кои имате некој близок со епилепсија Ве повикуваме да ја споделите вашата приказна и како се справувате со епилепсијата. Објавувањето на приказните е анонимно, а целта е подобрување на свеста за епилепсијата.

Ви благодариме бидете силни, со надеж, вера и љубов!

Вашата електронска адреса*
Град*
Вашето име
Вашата сторија*
Дали сакате да учевствувате во понатамошна кампања, и јавно да зборувате за епилепсијата*
Вашиот телефонски број


Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.