КАКО МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ

Бидете хумани, помогнете им на оние кои што им е потребно. Можете да помогнете на повеќе начини, и за секој ќе ви бидеме бескрајно благодарни !

Бидете еден од нашите спонзори, во нашата работа и активности.
Можете да донирате пари на нашата жиро сметка, или наместо тоа, Ваши производи.
Можете да ни помогнете при набавка или купување на потребните антиепилептични лекови, суплементи или помагала кои се потебни на лицата со епилепсија.
Можете да ги понудете Вашите услуги бесплатно.
Можете да ја пренесете оваа порака, или нашите објави на вашите пријатели,познаници, членови на семејството…

Нашата сметка во Халк Банка е:
270069203810158
ЕДБ 4060013500646

Здружение на граѓани за лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија во Република Македонија ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА
Тел: +389(0)70234652
e-mail: info@epilepsjamakedonija.mk

 Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.