ВОЛОНТЕРИ

UntitledВолонтерска работа не само што е во тренд во светот, туку овозможува млади луѓе на овој начин се здобијат со искуство и функционирање во работен тим, што во текот на нивниот живот ќе им биде од значителна корист. Доколку можете на било кој начин да придонесете за остварување на нашите ЦЕЛИ и МИСИЈА, и имаме заедничка ВИЗИЈА или да помогнете на лицата со епилепсија, на децата со епилепсија и нивните семејства, добредојдени сте.  Доколку и Вие сакате да волонтирате кај НАС пополнете го следниот формулар

АПЛИКАЦИЈА ЗА ВОЛОНТЕРИ

Здружение ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ*
ПОЛ*
ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА*
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ*
МЕСТО НА ЖИВЕЕЊЕ*
ЗОШТО САКАТЕ ДА ВОЛОНТИРАТЕ*
КРАТКА БИОГРАФИЈА*
*
ДАТУМ НА ПОПОЛНУВАЊЕ*
ВНЕСЕТЕ ГО КОДОТTweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.