ВИЗИЈА

Визијата на Здружението на граѓани за лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија во Република Македонија – ЕПИЛЕПСИЈА МАКЕДОНИЈА е:

Создавање на општество каде ќе се почитуваат правата на лицата со епилепсија, и ќе им се овозможи социјален, здравствен и економски просперитет. Општество кое ќе има поддршка и почит кон лицата со епилепсија, и ќе им овозможи достоинствен живот.Tweet about this on TwitterEmail this to someoneBuffer this pagePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on VKPrint this page

Comments on Facebook

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.